CalinescuMioveni.jpg

 

Ultimii doi ani și jumătate au fost anii marilor realizări și marilor proiecte pentru Centrul Cultural Mioveni, coordonat de managerul Alin Călinescu. O analiză a activității acestei instituții aduce în prim plan un management performant și rezultate remarcabile. Nu este vorba despre acțiuni făcute doar ca să poate fi bifate în agendă, așa cum, din păcate,  încă se mai întâmplă, ci de acțiuni bazate pe interacțiune și interactivitate cu rezultate de care, dacă se menține acest ritm, ne vom bucura într-un timp scurt și pe care le vom regăsi în cultura și educația copiilor, în creșterea gradului de educare și culturalizare a publicului și în programele de promovare eficientă a unei comunități românești.

Managementul Centrului Cultural Mioveni a ales cea mai modernă cale de desfășurare a activității, menționată în studiile internaționale  de profil din ultimii ani. Este vorba despre renunțarea la pseudo elitismul care încă mai caracterizează, în mod inerțial, unele instituții de cultură și despre parteneriatul între societate și instituție, care a prins viață și s-a materializat printr-o participare mare a publicului la activitățile centrului.

Proiectele au fost lansate încă de la începutul anului trecut și au cuprins toate sferele de interes public - educaționale, culturale, dezvoltare personală, emancipare, tradiționale și de divertisment.

Dacă anul 2019 a fost unul al performanței sub toate aspectele, anul 2020, în ciuda provocărilor și restricțiilor aduse de pandemia de coronavirus, reprezintă un proces de dezvoltare dus la nivelul următor, în acest an ridicându-se nivelul calitativ al instituției în ceea ce privește Agenda Proiectelor Culturale.

Așadar, după un an 2019 bogat în evenimente culturale, educaționale și de divertisment, a urmat un 2020 remarcabil, având în vedere planurile echipei de la Centrul Cultural Mioveni, coordonată de tânărul și entuziastul manager Alin Călinescu, candidat PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro