angajari-GIC.jpgS.C. GIC&GJM Automotive Harnesses, societate specializată în producerea de cablaje auto, membră a GRUPULUI INDUSTRIAL COMPONENTE, cu sediul în Piteşti (Str. T. Vladimirescu , Nr. 113), angajează montator cablaje, cu sau fără experiență. 

Se ofertă(bonusuri, beneficii):

-          Pachet salarial atractiv;

-          Decontare sumă transport;

-          Instruire la locul de muncă;

-          Condiţii de muncă optime.

Persoanele interesate sunt rugate sa depună CV-ul la e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la adresele: 1.  Pitesti, str. T. Vladimirescu , nr. 113 si 2. Piteşti, Str. G. Coşbuc, nr. 59(poartă), cu menționarea pe CV a postului de montator cablaje pentru care se aplică sau a denumirii societății care angajează:,,Gic&Gjm”.

Pentru relaţii suplimentare sunați la: 0372 487 173 sau 0248/282 200 interior 173

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.