b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_07_Lucretiu_Tudor_Finante_Arges.jpgFiscul, de-a lungul anilor, din cauza controalelor heirupiste, am putea spune, a devenit pentru foarte mulţi oameni de afaceri o sperietoare. Fără acţiuni de prevenţie şi fără pic de clemenţă, reprezentanţii administraţiilor fiscale ştiau doar să aplice sancţini usturătoare contribuabililor.

Sigur că şi azi mai întâlnim astfel de cazuri, dar cel puţin la nivelul judeţului Argeş, noua conducere a administraţiei fiscale pare că a venit cu un alt concept în ceea ce priveşte relaţia dintre Fisc şi contribuabil. 

După cum v-am informat, ieri a avut loc o premieră la Finanţele Publice Argeş. La invitaţia mai tânărului director al Administraţiei Fiscale Argeş, Lucreţiu Tudor, membri  Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din judeţ au venit într-un număr destul de însemnat la întâlnirea dintre reprezentanţii Fiscului şi contribuabili, acţiune reluată de noul director al Finanţelor Publice Argeş.

La această întâlnire Lucreţiu Tudor le-a spus contribuabililor că vrea să schimbe conceptul de lucru dintre reprezentanţii fiscului şi contribuabil, făcând referire la un parteneriat, ci nu la o supunere, aşa cum foarte mulţi oameni de afaceri erau obişnuiţi în relaţia cu Fiscul.

,,Îmbunătăţirea relaţiei dintre Fisc şi contribuabil este un obiectiv prioritar al nostru. Dorim să fim alături de dumneavoastră. Dorim să fim o administraţie financiară modernă, eficientă, inovatoare, care să vă ofere servicii de calitate, astfel încât dumneavoastră să fiţi conştienţi atât de obligaţiile fiscale pe care le aveţi, dar şi de drepturile pe care le aveţi în raport cu administraţia financiară. (...)

Sper ca această premieră pe care o avem  azi la sediul nostru de la Piteşti să fie un început în dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung atât cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, cât şi cu dumneavoastră în calitate de contribuabili”, le-a spus Lucreţiu Tudor, directorul Finanţelor Publice Argeş, celor prezenţi la întâlnirea informală cu reprezentanţii Fiscului.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro