protestatari_corbi.jpgÎn decembrie 1989 au murit peste 1000 de români patrioți pentru ca noi să avem dreptul la libera exprimare. Însă, se pare că lucrurile nu mai stau tocmai așa având în vedere ultimele evenimente petrecute, cel puțin la noi în Argeș.

Mai exact, unii din conducătorii județului Argeș au ales să se spele pe mâini cu sângele vărsat la Revoluție de acei peste 1000 de eroi, doar pentru simplu fapt că un grup restrâns de oameni au protestat în mod pașnic împotriva lui Liviu Dragnea atunci când a venit la noi în județ, până în alegeri.

Deși știam că o parte din conducătorii Argeșului sunt foarte obedienți conducerii PSD, nu ne puteam imagina că se mai ajunge la un astfel de episod rupt parcă din perioada comunistă.

Mai exact, după ce Jandarmeria Română a comis un abuz la Topoloveni, în timpul vizitei lui Dragnea, prin ridicarea acelor protestatari pașnici, la Corbi Dragnea a fost primit tot într-o astfel de atmosferă, lucru care se pare că l-a deranjat foarte mult pe fostul șef al PSD. Iar cum cei din PSD Argeș au fost tot timpul obedienți lui Liviu Dragnea, se pare că s-au mâhnit și ei foarte mult de cele ce i s-au întâmplat  și au ales să calce în picioare ceea ce ne-au lăsat eroii Revoluției din 89 și anume dreptul la libera exprimare.

Astfel, după ce Liviu Dragnea a fost huiduit la Corbi, unul dintre acei protestatari și anume Valentin Grigoroiu, consilier local și patron al unei firme care se ocupă cu sobe de teracotă, trăiește acum clipe de groază, rupte parcă din perioada comunistă.  Concret, la doar o săptămână după ce l-a huiduit pe Liviu Dragnea, mai exact, joi, săptămâna trecută, firma lui Valentin Grigoroiu din Corbi a fost călcată de Garda Forestieră și de Poliția Silvică, având în vedere că în curte avea o stivă de lemne pentru cuptorul unde produce sobele.

Numai că efectul acestui control nu a fost unul scontat de aceste instituții ale statului, pentru că Valentin Grigoroiu avea documente de proveniență pe acele lemne. Dar probabil analiza de risc a fost făcută prin alte birouri, sau poate chiar pe holurile Prefecturii Argeș, după cum susține Valentin Grigoroiu, care spune că prefectul Emilian Dragnea s-a interesat la primarul din Domnești cine au fost cei care l-au huiduit pe Liviu Dragnea și cu ce se ocupă aceștia.

,,Știu sigur că prefectul Emilian Dragnea s-a interesat la primarul din Domnești cine au fost cei care au protestat la Corbi și cu ce se ocupă”, ne-a declarat Valentin Grigoroiu.

Însă ceea ce ne întărește bănuielile este un alt control efectuat ieri la aceeași persoană, dar de această dată de către inspectorii Antifraudă din cadrul ANAF. Această instituție își are sediul regional la Alexandria, județul Teleorman, lucru care ne conduce la aceeași ipoteză.

Să fie oare vorba de un stat mafiot sau doar de o simplă coincidență!?  Cert este că acest om din Corbi care a îndrăznit să protesteze împotriva lui Liviu Dragnea se simte acum terorizat de aceste controale efectuate într-un timp atât de scurt. Însă cel mai mult are de suferit familia sa, dar pe cine interesează acest lucru. Să fi revenit iar la perioada torturilor?!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.