b_750_350_16777215_00_images_poze_2019_02_jenica_oameni.jpgMai mulți locuitori ai orașului Ștefănești au ținut să participe azi la ședința Consiliului Local. Aceștia s-au plâns primarului Jenica Dumitru că îndură condiții ca de Evul Mediu, răspunsurile lăsându-se însă așteptate. În replică, primărița i-a trimis pe site-ul Primăriei: "Am făcut foarte multe proiecte, le găsiți pe site. Au niște termene și niște proceduri".

Cetățenii s-au plâns însă că în anumite zone ale orașului trăiesc mai rău ca la țară. "Nu e oraș, e sat! Avem străzi neasfaltate, neiluminate,, nu mai vorbesc de apă și canalizare. Mergem cu lanternele prin noroi. Nu ați făcut nimic și nu veți face nimic!", i-a transmis un domn Soare, prezent la ședință. 

"N-avem gaze, canalele sunt înfundate, apa e ruginită! Ni s-a luat de noroi", a spus o doamnă. 

Nici consilierii locali nu au iertat-o pe primăriță, aceștia amintindu-i că multe proiecte aprobate în CL nu au fost nici măcar începute. Raluca Nistor a vorbit concret, despre podul peste pârâul Valea Mare, din zona Negrilești, pentru care există HCL. "Spuneți că suntem împotriva dumneavoastră. Cât de greu era să facem un pod? Avem HCL, așa cum sunt și altele și nu s-a lucrat nimic", a spus consilierul social-democrat Raluca Nistor.  

Primărița Jenica Dumitru n-a putut să prezinte argumente solide, de multe ori ridicând tonul și trimițându-i pe oameni să se uite pe site. Ca primar însă, ar fi trebuit să știe pe de rost stadiul proiectelor, sau să recunoască că multe lucrări nu au fost realizate.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro