dumitru_nistor.jpgIoana Jenica Dumitru, primarul orașului Ștefănești, continuă dezvăluirile despre cei din administrația locală care au devenit peste noapte mari moșieri. După ce în primul episod primarul orașului Ștefănești a prezentat cazul consilierului local Virgil Gorgoi, cel care a și condus destinele orașului după Revoluție, timp în care a devenit un adevărat latifundiar, acum iată că a venit rândul unui alt moșier din Ștefănești. Mai exact, este vorba de preotul Dumitru Nistor, fost primar al orașului Ștefănești. Această față bisericească, care încă nu a cunoscut smerenia, se pare că s-a ghidat în viață după alte învățături și a ales să fie sărac cu sufletul pentru a moșteni Ștefăneștiul. 

jenica_dumitru.jpg,,Un popă din Ștefanesti dă lecții de proprietate ministrului de Finanțe. 

Scoate bani din... groapă seacă.. Desigur, azi are onoarea la mine pe fb, căci ziarele le cumpără el pe toate-inegalabilul ex-primar și încă preot-Dumitru Nistor.

Venit de la Vedea, sat Izvoru cu pământ doar în buletin, a devenit proprietar a nu mai puțin de 1 milion mp de teren. Si a inceput de la doar... 500 mp. 

Asadar, a reușit să găsească niște buni samariteni care să-i doneze fictiv niște terenuri cu care tot el îi împroprietărise. Însă făcea și el acte creștinești. 

Așa a ajuns fratele secretarei sale, și amanta să dețină zeci de terenuri la Fitotron, deși nu trecuse niciodată prin Ștefanești. Timpul trecea, averea sporea direct proporțional cu dușmanii. Zicea el. 

Așa a ajuns să-și spoiască singur casa cu ulei și a dat vina pe inamicii politici. Nimeni nu l-a crezut pentru că stilul de "pictură în ulei" pe perete era al preotului care arunca agheasma din busuioc. Mai târziu, s-a reclamat la ISCIR că are cazan de țuică, din aceleași considerente. Ca să nu-și iasă din mână, a dat din pădurea altora câte 3 ha fiecărei parohii din oraș, iar celei unde este paroh, vreo 15 ha. 

Are o rețea de spionaj bine pusă la punct, de la vânzătoarea de pătrunjel din piață și pănă la omul care-l slugărește în curte. Acum câțiva ani a fost traversat de ideea că trebuie să fie șef de casă de cultură. A pierdut în fața Cristinei Popa, doctor în economie și a făcut de atunci alergie la Centrul Cultural Ștefănești, creat de mine, neavând nicio remușcare când 3 miliarde jumatate s-au dus în anul Centenarului la el la parohie și nu a fost în stare să aducă o factură de 10 lei, iar ceilalți preoți si copiii talentați s-au uitat lung cum banii necheltuiți s-au dus dintr-o ambiție și răutate politică în excedent bugetar.

Ca să-și mai facă mâna, revinde locuri de veci cu 100 lei groapa cu un singur locatar, mai scapă de pământurile din poza alăturată precum Baba Dochia de cojoace, punând terți să i le vândă și cântă în strună PSD-ului când vine vorba de bazaconii, vezi slujba ținută de 1 Decembrie singur în fața monumentului”, a scris primarul Ioana Jenica Dumitru pe contul său de Facebook.proprietati_nistor.jpg

Sursă foto: Facebook (Ioana Jenica Dumitru)

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.