b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_09_cristi_gentea.jpgPreședintele PSD Pitești, consilierul local Cristian Gentea, a atras atenția colegilor din CL la ședința de joi asupra unor lucruri care se întâmplă la societatea Apă Canal 2000 SA. Concret, este vorba despre faptul că cei din conducerea societății tratează în mod diferit datornicii și hoții” de apă. Gentea, care este membru în Adunarea Generală a Acționarilor de la Apă Canal, ne-a declarat că a intrat în posesia unor informații pe care acum le verifică. Dacă acestea se vor confirma, Gentea promite că va propune măsuri foarte dureîn Consiliul Local.

Le-am cerut să vină peste o săptămână cu un raport pentru fiecare situație în parte. Dacă informațiile mele se confirmă, cineva trebuie să plătească”, ne-a declarat Cristian Gentea.

Acesta consideră că investițiile de la Apă Canal 2000 SA trebuie să conducă la scăderea tarifelor către abonați.

Am intrat în posesia unor documente care mi-au arătat că tratăm diferit clienții care prejudiciază societatea. Unora li se ia prejudiciul întreg, altora la jumătate- nu pot să fiu de acord cu așa ceva și am cerut explicații. Eu le-am cerut un raport foarte amănunțit, pe care îl voi prezenta în Consiliul Local. Dacă datele mele se confirmă, atunci vreau măsuri foarte ferme. Am spus că vreau să fiu ajutat de Consiliul Local chiar dacă măsurile vor fi foarte dure, pentru că veniturile societății pot crește substanțial și atunci putem să scădem prețul la apă și canalizare. Mi s-a luat să aud că suntem pe primul loc în țară, ca tarife. Până la urmă, rezultatul final al tuturor investițiilor care se fac cam ăsta trebuie să fie”, a spus Gentea.

 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro