b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_09_valeriu_tudor_alde.jpgNu susținem politicile celor de la USR, însă acțiunea ,,Fără penali în funcții publice” se pare că este necesară în România pentru că numai așa actuala clasă politică se poate curăța. Altfel vom vedea în continuare condamnați penal strecurându-se de la un partid la altul doar - doar or mai prinde și ei un loc eligibil pentru o funcție publică. Așa cum în momentul în care vrei să te angajezi la stat cazierul trebuie să fie curat, tot la fel trebuie procedat și cu politicienii care candidează în diverse funcții publice. 

Foarte mulți lideri de partide mizează în continuare pe naivitatea electoratului, propunând în bătăliile electorale politicieni care au avut probleme cu legea, condamnați penal și definitiv. Nu spunem nimic de cei care sunt încă sub cercetare penală pentru că în același timp trebuie să existe și prezumția de nevinovăție. Însă nu poți să mergi de mână, ca lider de partid, cu membri condamnați definitiv, așa cum face Simona Brătulescu, președintele ALDE Argeș, care se pare că mizează în continuare pe naivitatea electoratului. 

Concret, este vorba despre Valeriu Tudor, fostul director ISCIR Argeș și de Mihai Georgescu, ambii fiind condamnați, primul cu suspendare, celălalt cu executare. Pe cei doi, Simona Brătulescu se pare că i-a gasit ,,liberi de contract” , Valeriu Tudor provenind din PDL, iar Mihai Georgescu din partidul lui Mircea Andrei, PAM. Georgescu încă mai este membru PAM, având în vedere că ocupă și funcția de consilier local la Călinești, iar dacă ar demisiona din PAM și-ar pierde automat și funcția de consilier local. Dar cu toate acestea, atât pe Mihai Georgescu, cât și pe Valeriu Tudor nu-i împiedică nimic ,,să facă jocurile” și în ALDE Argeș.

#,,Au creat un pol de putere”

Foarte mulți membri integri ai ALDE Argeș sunt nemulțumiți de aceste transferuri controversate ale Simonei Brătulescu. Chiar zilele trecute un membru marcant al organizației județene ne declara faptul că se gândește serios dacă să mai stea în acest partid sau nu. Pe lângă faptul că au fost aduse în partid nume controversate, mulți membri ai ALDE sunt nemulțumiți și de faptul că acei venetici deja au creat un pol de putere în organizație.

De Valeriu Tudor spunea Simona Brătulescu, în urmă cu ceva timp, că este o soluție pentru Primăria Ștefănești. Curios este  faptul dacă și oamenii din zonă văd o soluție în Valeriu Tudor pentru postul de primar al orașului. Oare după ce au dat greș cu actuala conducere a primăriei, locuitorii orașului Ștefănești se vor mai arunca să voteze pe oricine?  

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro