b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_09_VASILE_Roman.jpgNu mai este pentru nimeni un dubiu că în PSD se practică slugărnicia, cel puțin sub conducerea lui Liviu Dragnea. Vedem politicienii noștri argeșeni (cei din PSD) cum stau tot timpul cu capul plecat în fața lui Liviu Dragnea fără să aibă tupeu să ceară ceva pentru județul Argeș, județ care putem spune că a fost aproape desființat din cauza acestor umili politicieni care și-au urmărit doar interesul propriu și nu pe-al argeșenilor. Vedem președinți de organizații ai PSD care negociază dur cu Liviu Dragnea în interesul localităților pe care le reprezintă (a se vedea cazul Țuțuianu de la Dâmbovița), însă ai noștri nici în al doisprezecelea ceas, acum în momentul acesta de presiune care se pune pe Dragnea, nu sunt în stare să emită și ei pretenții. 

Dar haideți să vă prezint un alt caz și mai umilitor pentru argeșeni și mai ales pentru cei care cu adevărat muncesc în țara asta și stau tot timpul la mila lui Dumnezeu pentru că politicienii noștri nu au fost în stare să obțină fonduri de la Guvern pentru dezvoltarea agriculturii.

Este vorba despre Direcția Agricolă Argeș, care, deși, în perioada asta trebuia să fie foarte activă, având în vedere că pesta porcină ne bate la ușă, reprezentanții acestei instituții publice, finanțată din banii noștri, se ocupă se pare de promovarea PSD.

b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_09_agricultura.jpgDirectorul acestei instituții, Vasile Roman, pare mai interesat de promovarea partidului care l-a făcut om mare decât de promovarea măsurilor de combatere a pestei porcine. Ce-l interesează pe acest domn plătit din bani publici de amărâții ăia de agricultori? Important este ca șefii din PSD să fie mulțumiți, mai ales că Vasile Roman nu ocupă acest post prin concurs, ci prin numire venită direct de la Ministerul Agriculturii, semnată de inegalabilul Petre Daea. 

Mai exact, pe site-ul Direcției Agricole Argeș găsim "PROGRAMUL PSD PENTRU AGRICULTURĂ”, nimic însă despre acțiunile Direcției în vederea combaterii pestei porcine. Găsim doar trei comunicate venite de la Ministerul Agriculturii cu privire la pesta porcină, însă nimic despre acțiunile acestei instituții cu privire la acest subiect. 

Dar până la urmă care program, măi băieți?! Că până acum am văzut doar incompetență, cel puțin în gestionarea pestei porcine. 

Să ne așteptăm la o demisie sau la o demitere a conducerii Direcției Agricole Argeș? Sigur că nu, că doar trăim în România și ne-am obișnuit cu astfel de gafe.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro