b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_08_opozitie_arges.JPGSă mai zică cineva că  PSD-ul nu susține democrația! Ba din contră, din faptele PSD-iștilor reiese că aceștia susțin anumite acte democratice al dracului de mult. 

După cum bine știți, opoziție atât la nivel național, cât și la nivel județean, nu prea avem. Dar ce să vedeți: PSD-știi, vigilenți cu democrația, au creat singuri o opoziție în partid, depunând moțiune de cenzură chiar împotriva propriului Guvern (a se vedea moțiunea de cenzură depusă de  PSD împotriva Guvernului Grindeanu). Și la nivel local PSD-ul a format o opoziție în interiorul partidului, una variată, am putea spune, formată din vreo trei ,,bisericuțe”.

Chiar și așa, Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, însetat, se pare, de democrație, a plusat și mai mult.

De vreo 2  ani, opoziția din Argeș se tot chinuie să organizeze o conferință de presă comună. Însă orgoliile șefilor partidelor  din opoziție au împiedicat acest demers. Dar iată că a venit și ziua cea mare, în care opoziția din Argeș se așează la aceeași masă, datorită lui Dan Manu, lider important al PSD.

Mai exact, mâine,  liderii partidelor din opoziție, de la nivel județean, PNL, PMP și PAM vor organiza o conferință de presă comună, în sala de ședințe a CJ Argeș în care vor să aducă în atenția presei felul cum au fost chemați în instanță de către CJ Argeș în procesul cu Viorel Badea, fostul șef al Direcției pentru Evidența Persoanelor Argeș.

Așadar, iată un adevărat act de democrație realizat de Dan Manu, care a reușit să unească opoziția în Argeș. 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro