renault-stepway-605x342.jpgDivizia Renault din Rusia a prezentat noi versiuni ale familiei Stepway. Alături de Sandero și Dokker apare, surprinzător, și Logan sedan.

Dacă în privinţa modelelor Sandero şi Dokker, modificările de design sunt minore, noul Logan, care intră astfel în familia Stepway, are o gardă la sol de 195 mm şi protecţii din plastic în jurul caroseriei. Toate cele trei modele vor fi prezentate la ediţia din acest an a expoziţiei auto de la Moscova, iar vânzările pentru Sandero Stepway şi Logan Stepway vor începe în această toamnă. Pentru noul Dokker Stepway ruşii mai trebuie să aştepte puţin, până în primul trimestru din 2019.

Conform presei ruse, toate modelele Stepway sunt dotate cu MediaNav 4.0, sistem compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto. Pentru propulsie, familia Stepway din Rusia utilizează un motor alimentat cu benzină de 1.6 litri, care poate fi comandat în versiuni de 82 CP şi102 CP. Este disponibilă şi o ediţie specială Logan Stepway City care utilizează versiunea de 113 CP a motorului şi o cutie de viteze CVT.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro