Ion_Minzina.jpgDe-a lungul timpului am văzut nenumărate cazuri cu apropiați de-ai politicienilor care au diverse societăți prin care se spală sume importante de bani sau firme cu acțiuni la purtător. 

Astfel, orice caz asemănător ne ridică mari semne de întrebare asupra integrității acelei societăți, la fel cum se întâmplă și în cazul pe care vi-l prezentăm în rândurile ce urmează. Concret, soția vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și-a înființat de curând o firmă de consultanță financiară. 

Nu spunem că această firmă a fost înființată cu precădere în acest scop, pentru spălare de bani, dar recunoaștem că ne suscită interesul activitatea ei, fiind de urmărit firmele care o să apeleze la serviciile prestate de societatea doamnei Mînzînă. 

Noua firmă a doamnei Mînzînă se numește "Atelier Financiar". Însă, așa cum spune orbul, rămâne de văzut dacă în acest "Atelier" se învață meșteșugul banilor publici din Consiliul Județean Argeș, virându-se astfel, prin contracte de consultanță, celebrul "parandărăt". Dar chiar dacă se întâmplă aceste fapte bănuite de noi, trebuie să vedem și partea bună a acestor lucruri și anume că va fi un "parandărăt" fiscalizat. Am putea chiar asemăna acest caz cu legalizarea prostituției, pentru care se dorește perceperea de taxe și impozite, însă domnule Mînzînă nu vă bucuraţi prea tare, că nu se dorește legalizarea prostituției politice! Așa că mai rămâneți puțin în PSD, că încă mai este o pâine de mâncat aici, asta chiar dacă nu mai luați două lefuri babane din bani publici. Dar chiar și așa, stați liniștit, că astrele spun că anul 2018 vă va fi favorabil dumneavoastră, fiind posibil să aveți parte de o avansare, atât la locul de muncă, cât și pe linie de partid. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.