b_750_350_16777215_00_images_poze_2016_10_Benone-Lazar.jpgInternational Lazăr Company, condusă de omul de afaceri argeșean Ion Lazăr, își continuă drumul prosperității, chiar dacă a ajuns la un nivel superior celorlalte firme de profil din județ, dar și din țară. Nu de mult timp, compania Internațional Lazăr Company și-a mai trecut în palmares trofeul „Romanian Transport Company of the Year 2016 – Hankook”, oferit în cadrul Galei Premiilor de Transport, organizată de revista Ziua Cargo, pe data 21 octombrie 2016, la Hotel Alexander, București.

Conform ,,ziuacargo.ro”, după Internațional Lazăr Company, locurile doi și trei au fost ocupate de companiile Routier European Transport și Onci Eurotrans ’96, aceasta din urmă primind, de asemenea, Premiul pentru Flote Mici și Premiul pentru Popularitate.

International Lazăr Company și-a adjudecat și Premiile pentru Siguranță Rutieră, pentru IT, pentru Stabilitate Financiară, precum și Premiul pentru Management, mai scrie ,,ziuacargo.ro”

Însă, dacă ne uităm la ultimele mișcări economice pe care le-a întreprins omul de  afaceri Ion Lazăr, am putea spune că firma Internațional Lazăr Company merită pe deplin acest trofeu, mai ales după ce a fuzionat și cu firma Edy Spedition, în  toamna  anului trecut. Ba chiar mai mult, anul 2015 a fost anul tranzacţiilor pentru omul de afaceri argeşean Ion Lazăr. După ce, în vara aceluiași an, a ieşit din firma  Hoedlmayr-Lazăr  România, unde era acţionar minoritar, vânzând pachetul său de acţiuni de 49% grupului de firme austriac Hoedlmayr, pentru suma de 4,5 milioane de euro, la scurt timp, omul de afaceri Ion Lazăr a mai punctat o tranzacţie de răsunet pe piaţa transportatorilor, prin cumpărarea activelor Edy Spedition.

Astfel, după aceste tranzacțiile operate în anul 2015, compania Internațional Lazăr Company a ajuns la impresionanta flotă de 650 de camioane

Sursă foto:,,www.ziuacargo.ro”

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro