b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_05_Medalie_Voleibaliste_Mioveni_.jpgVoleibalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 și-au văzut duminică, 13 mai 2018, încununate eforturile anului competițional, prin obținerea medaliei de bronz la Campionatul Național de Volei – Speranțe, după ce au câștigat net întâlnirea cu CSS Sibiu (3-0), din Finala Mică. Chiar dacă sâmbătă voleibalistele Dacia Mioveni au suferit o înfrângere cu favorita la titlu, CSM București (3-1), antrenorul Valeriu Fianu a reușit să mobilizeze echipa pentru victoria de duminică.

În plus echipa a avut și galerie la meciuri, pentru că mulți părinți au ales să facă această lungă deplasare pentru a fi alături de fete. A fost un Turneu Final în care s-au întâlnit cele mai bune echipe din țară și acum, iată, putem spune că CS Dacia Mioveni 2012 și-a câștigat un loc în careul de ași al cluburilor de profil, la această categorie. 

Finala mare s-a jucat între CSM București și Dinamo București și a fost câștigată de CSM București care a devenit în premieră campioana acestei categorii.

Clasament final:

1. CSM București

2. Dinamo

3. Dacia Mioveni

4. CSS Sibiu

5. Juvenil Brașov

6. Bravol Brașov

7. Penicilina Iași

8. CSS 2 Baia Mare

Președintele C.S. Dacia Mioveni 2012, Adrian Ștefan, mulțumește tuturor celor care au înțeles să fie aproape de acest tânăr club, Consiliului Local Mioveni, primarului Ion Georgescu, sponsorilor SedC Mioveni și SN Nuclearelectrica SA, președintelui de onoare al clubului Nicolae Tudose și secretarului de stat Robert Tudorache.

 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro