b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_05_Handbal1.jpgIeri a fost o zi mare pentru handbalul argeșean! Mai exact, handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 s-au impus în fața celor de la CSU Reșița cu o diferență de 11 goluri (scor 25-14) și astfel echipa din Mioveni s-a calificat în etapa de baraj pentru promovarea în Liga Florilor (Liga Națională). 

Fetele din Mioveni, antrenate de cele două legende ale handbalului românesc Carmen Amariei și Luminița Huțupan Dinu, au dominat meciul de ieri jucat acasă cu CSU Reșița, echipă care și ea se lupta pentru calificarea în meciurile de baraj pentru promovarea în Liga Florilor. Am putea spune fără nicio ezitare că partida de ieri dintre handbalistele CS Dacia Mioveni și CSU Reșița a fost una de talia Ligii Naționale, fetele ambelor echipe fiind motivate de posibilitatea promovării în prima ligă de handbal. Acest lucru s-a văzut mai ales la echipa din Mioveni, fiecare jucătoare excelând pe postul său, sub îndrumarea antrenoarelor Carmen Amariei și Luminița Huțupan, care iată că în doar o jumătate de an au adus echipa de handbal a CS Dacia Mioveni pe un loc fruntaș.

b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_05_Handbal2.jpgChiar dacă meciul a fost dominat de handbalistele Mioveniului, reprezentanții administrației locale, primarul Ion Georgescu și viceprimarul Aurel Costache, veniți să-și susțină echipa, au avut emoții până la finalul meciului. Emoțiile se citeau și pe fața președintelui Adrian Ștefan, care este aproape să îşi vadă visul devenit realitate, adică acela ca echipa de handbal să joace în Liga Națională.

"Un meci de senzație al echipei de handbal concretizat printr-o victorie categorică, la o diferență de 11 puncte, în fața contracandidatei la promvare, CSU Reșița, scor 25-14! 

CS Dacia Mioveni a reușit în această seară să-și asigure prezența la barajul pentru promovarea în prima ligă națională de handbal feminim, care va avea loc în perioada 23-26 mai, la Cisnădie. 

Este un moment important pentru orașul Mioveni și pentru istoria clubului sportiv. Bravo fetelor, felicitări cuplului de pe banca tehnică Carmen Amariei & Luminița Huțupan!", a scris pe contul său de Facebook primarul Ion Georgescu, la scurt timp după terminarea meciului.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro