Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/poze/bbb.jpg'

bbb.jpg

Deși partida dintre cele două echipe era programată să se desfășoare miercuri, 9 mai 2018, de la ora 13.30 în Sala Sporturilor Trivale din Pitești, ora și locația au fost schimbate.

Astfel, echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012, antrenată de Carmen Amariei și secondată de Luminiţa Huţupan – Dinu, va juca miercuri, 9 mai, de la ora 17.30 cu CSU Reșița, în sala de sport a Universității din Pitești, de pe strada Gheorghe Doja.

Intrarea pentru spectatori va fi liberă!

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.