thumbnail.jpg

Fotbaliştii de la FC Argeş vor disputa la sfârşitul acestei săptămâni o nouă etapă de campionat. Echipa pregătită de Emil Săndoi va întâlni duminică, de la ora 17, în deplasare, pe Chindia Târgovişte. Confruntarea dintre dâmboviţeni şi argeşeni este un adevărat derbi având în vedere poziţiile pe care le ocupă cele două grupări în clasament. 

După 28 de etape, Chindia ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 58 de puncte, adunate în 28 de etape, în timp ce FC Argeş se situează pe locul 4, cu 49 de puncte, strânse tot în 28 de runde. În partida din turul campionatului, cele două echipe au remizat, 0-0, pe stadionul Nicolae Dobrin. Alb-violeţii au moralul foarte bun înaintea acestei confruntări după victoriile cu Dacia Unirea Brăila şi Sportul Snagov, iar oficialii grupării din Trivale  îşi doresc ca echipa să continue parcursul bun din ultimul timp. 

Cu o eventuală victorie a echipei argeșene, lupta pentru ultimul loc al podiumului ar deveni şi mai încinsă având în vedere că decalajul de puncte s-ar reduce considerabil. Partida Chindia Târgovişte-FC Argeş va fi transmisă în direct de către Digi Sport 2.  

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.