b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_01_Sala_Sporturilor_Mioveni.jpgLitigiul privind construcția Sălii Sporturilor din Mioveni se apropie de final. Asta după ce Primăria Mioveni a acționat în instanță firmele care au lucrat la acest proiect, imediat după incidentul din primăvara anului 2015, atunci când s-a prăbușit acoperișul acestui edificiu, aflat pe atunci în plin proces de construire. Astfel, instanța va hotărî în perioada imediat următoare firma care se face vinovată de prăbușirea acoperișului Sălii Sporturilor din Mioveni.

Însă, în paralel, reprezentanții Primăriei Mioveni au scos la licitație continuarea lucrărilor la acest obiectiv de maximă importanță pentru oraș, având în vedere că performanțele deja au început să apară la C.S. Dacia Mioveni 2012, iar odată cu performanțele, apar și competițiile de rang înalt. 

Așadar, la sfârșitul lunii acesteia se va stabili cine va continua lucrările la cea mai modernă  sală de sport din județul Argeș, iar dacă nu vor exista contestații, anul viitor acest obiectiv ar trebui finalizat, termenul de execuție fiind de maxim 15 luni. 

,,Sala Sporturilor este acum în licitație. La sfârșitul lunii ianuarie vom vedea cine este constructorul care va continua lucrările. În paralel, suntem în instanță. S-au făcut expertizele, iar acum trebuie să recuperăm prejudiciul și probabil că vom cere și daune vis-a-vis de perioada în care am fost încurcați. Nu noi am generat această problemă. Este treaba firmelor respective. Instanța va hotărî cine este de vină, dar principalul lucru este că orașul Mioveni trebuie să-și recupereze în primul rând prejudiciul și în al doilea rând va cere și daune”, a declarat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

# Cea mai modernă Sală a Sporturilor din județul Argeș

Viitoarea Sală a Sporturilor care se construiește în Mioveni va putea găzdui meciuri de handbal, baschet, volei, tenis de câmp și competiții de gimnastică. Sala va avea trei corpuri. Corpul principal, denumit A, va include intrări pentru 2.010 persoane, 32 de uşi, foaiere (cel de la nivelul parterului va avea o suprafaţă de 158 mp, iar foaierul de la nivelul etajului, care va asigura fluxul evacuării persoanelor, 1.100 mp), grupuri sanitare, sistem de sonorizare, tabelă de scor electronică, sistem de iluminare pentru sală, sistem de canalizare, proiector TV, garderobe şi teren principal de handbal, plus vestiare, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, mic grup sanitar și zonă de relaxare), cabinet medical și spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică și spaţii tehnice).

Corpul B va fi la nivelul parterului şi va avea o sală de bowling, iar la etaj – un club. Corpul C va adăposti centrala termică. Amenajările exterioare vizează parcări, alei carosabile, spaţii verzi și împrejmuiri.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro