Adrian-Stefan-presedintele-CS-Dacia-Mioveni-2012.jpgCS Dacia Mioveni 2012 va avea pentru prima oară în istoria sa o echipă de handbal feminin, care a fost înscrisă în Divizia A (al doilea eșalon valoric), a anunţat  Adrian Ştefan, președintele clubului.

Colectivul de antrenori este deja stabilit: Lucian Ghiulai - principal şi Claudia Iancu - secund.

Sportivele de la CS Dacia Mioveni 2012 vor juca în seria B, cu Naţional Brasov, ACS Sepsi-SIC Sf. Gheorghe, CSU de Vest Timişoara, SC Mureşul Târgu Mureş, CS Extrem Baia Mare, CSS Caracal, CS Minaur Baia Mare,  CSM Slatina, CSU Oradea, ACS Avram Iancu Arad, CSU Reşita,  ACS Crişul Chişineu – Criş.

Lotul este format din : Violeta Andreea Iordache, Cătălina Andreea Mirică, Andreea Elena Fieraru, Madălina Maria Benghe, Maria Adrina Cîrstea, Geanina Elena Niţu, Ana Maria Dumitraşcu,Theodora Ioana Dobre, Ioana Luminiţa Udrea, Diana Ionela Florea, Ioana Stăncescu, Mădalina Crăiţa, Andrada Şuţă, Nicoleta Deaconu, Norica Pârvulescu, Angelica Dimache, Mădălina Ionescu, Brânduşa Tănăselea, Monica Iordache şi Alexandra Crasan.

Obiectivul clubului este crearea unui lot competitiv experimentat şi clasarea pe un loc onorabil la finalul campionatului.

Primul meci din sezonul 2016-2017 va fi în data de 29 septembrie, în compania celor de la Naţional Brasov.

Partida se va juca în Sala Sporturilor Trivale din Pitești.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.