b_750_350_16777215_00_images_poze_2017_09_Amariei-Hutupan-Mioveni.jpgÎn urmă cu aproximativ o lună, ,,Financiarpress.ro” dezvăluia în exclusivitate intențiile oficialilor clubului CS Dacia Mioveni de a aduce pe banca tehnică a echipei de handbal două nume de legendă ale handbalului românesc.  

Mânat de dorința de a ajunge cât mai repede în Liga Profesionistă cu echipa de handbal a clubului, președintele CS Dacia Mioveni 2012, Adrian Ștefan,  vrea cu orice chip  să scurteze acest traseu. Astfel, Ștefan a început negocierile cu Carmen Amariei și Luminița Huțupan, legendarele nume ale handbalului românesc, după ce a văzut un potențial imens în jucătoarele echipei. 

Deși inițial atât Carmen Amariei, cât și Luminița Huțupan,  acceptaseră oferta propusă de oficialii CS Dacia Mioveni 2012 pentru antrenarea echipei de handbal, în final doar  Luminița Huțupan a rămas la Mioveni. Carmen Amariei după doar o săptămână petrecută în Mioveni a ales să se întoarcă acasă, la Cluj. 

Numai că oficialii CS Dacia Mioveni 2012 nu au acceptat așa ușor acest refuz, al Carmen Amariei, gândul lor fiind în continuare la performanță. 

Așa se face că azi, Adrian Ștefan, președintele CS Dacia Mioveni și Constantin Ciobanu, directorul sportiv al clubului, au luat drumul Clujului, iar după 5  ore de negocieri cu Carmen Amariei au ajuns la o înțelegere de colaborare, semnând astfel și contractul pentru antrenarea echipei de handbal de la Mioveni.  

Adrian_Stefan.jpg,,Așa cum am mai declarat, obiectivul nostru este să jucăm în Liga Profesionistă de Handbal. Am văzut în jucătoarele echipei un potențial imens și eu consider că acest potențial trebuie fructificat. Vrem să facem performanță cu această echipă de handbal, de aceea am făcut atâtea eforturi de a aduce la Mioveni aceste două nume legendare ale handbalului românesc. Este o dorință nu numai a noastră, ci și a primarului Ion Georgescu, pentru că fără suportul dumnealui și al Consiliului Local noi nu puteam să facem nimic”, ne-a declarat Adrian Ștefan, președintele CS Dacia Mioveni 2012.  

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro