b_750_350_16777215_00_images_poze_2017_11_Sportive_Bradu_principal.jpgLa doar câteva luni de la înființare, iată că noul club sportiv din comuna Bradu, Real Bradu, produce sportivi care aduc cinste atât comunei, cât și județului,  prin rezultatele obținute la diferite competiții naționale. 

Așa se face că sportivele secţiei de gimnastică aerobică din cadrul clubului Real Bradu au reuşit să obţină un rezultat extrem de important la ultima întrecere la care au luat parte şi anume Trofeul Balcanic, competiţie ce a avut loc la Buzău. Astfel, de curând tinerele gimnaste ale clubului Real Bradu au adus în comună  trei trofee, două fiind obţinute la gimnastică ritmică, având cel mai mare punctaj şi unul la gimnastică aerobică.b_750_350_16777215_00_images_poze_2017_11_Spotive_Bradu3.jpg 

Deși le-a urat succes la plecare, primarul Dănuț Stroe ne-a mărturisit că nu se aștepta la asemenea rezultate, având în vedere dimensiunea competiției- cea mai mare de  profil din țara noastră.

 

 În urma acestor rezultate și în  semn de apreciere pentru munca depusă de aceste fete antrenate de Cristina Zgreabă, primarul comunei Bradu, Dan Stroe, a organizat marți seară la baza sportivă din localitate, locul de antrenament al sportivelor, și o ceremonie de premiere al acestor fetițe care fac cinste localității.

b_750_350_16777215_00_images_poze_2017_11_Spotive_Bradu2.jpg,,Clubul Real Bradu a fost înființat în urmă cu câteva luni, ca o replică la clubul care a fost, sau mai bine spus care a fost finanțat de Primărie, pentru că și în momentul de față acel club există, însă este problema lor cum se vor descurca cu finanțarea.

Fostul club, Atletic Bradu, a fost înființat ca un club de drept privat, iar noi ne-am propus să facem un club de drept public, care să activeze direct sub coordonarea Primăriei. Nu ca la celălalt club, care primea finanțare tot de la Primărie, dar nu știam niciodată cum se cheltuiau banii. 

Fetițele pe care le-am premiat în seara aceasta fac parte din cadrul clubului Real Bradu, secția Gimnastică, clubul având 7 secții. 

Este o foarte mare bucurie pentru mine că la doar câteva luni după ce a luat naştere acest club vin rezultate minunate. Este un mare motiv de mândrie pentru noi toţi şi chiar trebuie să recunosc că nu mă aşteptam la un asemenea rezultat. Spun acest lucru pentru că era o competiţie mult mai puternică, veneau sportive despre care credeam că sunt mai bune decât noi, având o pregătire mai îndelungată. Dar noi am reuşit să facem un concurs fantastic şi este meritul tuturor celor ce se ocupă de destinele acestei secţii”, ne-a declarant primarul comunei Bradu, Dan Stroe

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro