dans_centru.jpgMiercuri, 17 aprilie 2019, de la ora 12.00, Centrul Cultural Mioveni va fi gazda Concursului Național de Dans,, Împreună pentru viitor’’- etapa județeană.

Concursul a fost iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale special pentru elevii implicaţi în Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (S.N.A.C.) și se desfășoară în parteneriat cu  ISJ Argeș, Primăria și Centrul Cultural Mioveni.

Potrivit organizatorilor, secțiunile concursului sunt-dans modern si dans traditional, iar cele 5 echipe participante (120  de elevi) sunt  formate din elevi voluntari proveniți din unitățile de învățământ care derulează parteneriate în cadrul S.N.A.C. și elevi beneficiari, cu dizabilități.

Activităţile din cadrul Strategiei Naționale de Acţiune Comunitară încurajează implicarea elevilor şi tinerilor, ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflați în dificultate, în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora.

Faza regională a acestei competiții se va desfășura la Câmpulung, în data de 17 mai 2019, iar faza naționala se va desfășura la București, în luna iunie.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.