b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_08_primar-mosoaia.jpgReprezentanţii administraţiei locale din Moşoaia lucrează intens la investiţiile publice, axându-se în special pe cele în infrastructură. O investiţie mult aşteptată de către locuitorii acestei comune este podul de peste Teleormănel la care se lucrează intens, iar conform primarului Florea Ene acest obiectiv ar putea fi dat în folosinţă în 2 – 3 săptămâni. După cum puteţi observa şi în imaginea alăturată, lucrările sunt destul de avansate la acest pod care va lega satul Moşoaia de satele Bătrâni şi Lăzăreşti. Valoarea acestei investiţii este de 3.315.222.06 lei (fără TVA), iar finanţarea provine de la Guvern, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_08_pod_mosoaia.jpgO altă investiţie în infrastructura comunei Moşoaia la care se lucrează în momentul de faţă este asfaltarea Drumului Bisericii.

Totodată, au fost finalizate şi proiectele pentru introducerea canalizării în satele Moşoaia, Ciocănăi, Bătrâni şi Lăzăreşti, urmând ca acestea să fie depuse spre finanţare europeană, după cum ne-a declarat primarul Florea Ene.

,,În 2-3 săptămâni finalizăm lucrările de la noul pod. Ne-am apucat şi de asfaltarea drumului Bisericii. Am finalizat şi proiectele pentru introducerea reţelei de canalizare în satele Moşoaia, Ciocănăi, Bătrâni şi Lăzăreşti. Suntem în faza obţinerii Certificatului de Urbanism de la CJ Argeş, urmând să depunem documentaţia pentru finanţare. Eu aş opta pentru o finanţare europeană pentru că, din câte ştiu, Uniunea Europeană va finanţa astfel de investiţii. Cu aceste proiecte am avea reţea de canalizare în toată comuna”, ne-a declarant primarul comunei Moşoaia, Florea Ene.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro