SEdC_Mioveni_sesizari.jpgServicii Edilitate pentru Comunitate Mioveni dovedește o preocupare permanentă pentru satisfacerea nevoilor clienților, prin întreprinderea de acțiuni ce vizează îmbunătățirea calității vieții populației din zona deservită – asigurarea permanentă a unor servicii de calitate în domeniul furnizării a apei potabile, canalizare, iluminat public sau salubrizare.

Astfel, pentru a fi în legătură permanentă cu cetățeanul, reprezentanții SEdC Mioveni pun la dispoziție mai multe modalități de transmitere a sesizărilor.

 

,,Aveți o sesizare pentru noi? Iată care sunt modalitățile prin care ne puteți contacta:

  • Puteţi sesiza telefonic dispeceratul S.Ed.C. Mioveni (202.067 sau 0348/457.102, non-stop) în ceea ce privește buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate, salubritate, ecarisaj sau iluminat public;
  • Vă puteţi adresa Serviciului Relaţii Clienţi (str. Carol Davila, nr. 4, oraș Mioveni, jud. Argeș, tel: 0736.202.067,, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) pentru orice sesizare, reclamaţie sau solicitare de informaţii;
  • Totodată, o altă variantă de a sesiza diferite probleme din oraș, disponibilă din luna martie a acestui an, este Mioveni City App. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului către autoritățile locale. Folosind modulul de ”Raportări incidente” orice cetățean din Mioveni poate semnala în mod direct Primăriei, implicit nouă, probleme ce țin de domeniul public, trafic, transport în comun și multe altele. Aplicatia Orasului Mioveni disponibilă pe iOS și Android.

Avem placerea sa va prezentam Aplicatia Orasului Mioveni disponibila pe iOS si Android.

Descarca Acum din Google Play

Store:https://play.google.com/store/apps/details?id=net.eventya.android.mioveni

Descarca Acum din App Store: https://itunes.apple.com/ro/app/mioveni-city-app/id1360210563?mt=8”, transmite S.Ed.C. Mioveni într-un comunicat remis Financiarpress.ro.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.