primaria-mioveni-1.jpg

În urmă cu puțin timp, pe adresa redacției noastre a venit prima reacție oficială de la Primăria orașului Mioveni după apariția în spațiul public a unei stiri false.

Redăm mai jos textul integral:

 „Miercuri, 25 aprilie 2018, în spațiul public au fost difuzate informații eronate (site-ul stiridearges.ro) din care rezultă că un angajat al Primăriei orașului  Mioveni, aflat în timpul serviciului, urmărea filme pe un site pentru adulți.

Menționăm că Primăria Mioveni nu are nicio legătură cu acest incident. Persoana la care se face referire nu este angajatul Primăriei Mioveni, iar întâmplarea nu s-a petrecut în sediul instituției noastre.

Autoarea materialului denigrator a fost informată că știrea difuzată nu corespunde cu realitatea și că imaginea Primăriei Mioveni este grav prejudiciată.

În ciuda acestui fapt, materialul denigrator nu a fost retras din spațiul online,  conform solicitarii noastre, și nu s-a dat o dezmințire din care să rezulte că Primăria Mioveni nu are legătură cu incidentul, motiv pentru care această știre a fost preluată eronat de presa locală și națională.

Acest fapt reprezintă o lezare gravă a imaginii Primăriei și a comunității locale, motiv pentru care ne rezervăm dreptul de a-i acționa în instanță pe cei vinovați și de a formula o plângere penală împotriva autoarei materialului”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.