b_750_350_16777215_00_images_poze_2016_10_Dan-Manu.jpgPreședintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a mers azi în cinci comune din județul Argeș, pentru a vedea la fața locului modul în care administrațiile locale au investit banii alocați de C.J. Argeș în acest an, în mod special fondurile primite pentru toaletele unităților școlare. Astfel, au fost vizitate localitățile Drăganu, Cotmeana, Morărești, Poienarii de Argeș și Ciofrângeni. Aici, administrațiile locale au înțeles că toaletele noi și moderne construite în incinta unităților școlare,, curate, cu apă curentă, aduc un plus de confort și civilizație elevilor și au investit întocmai banii alocați de la Consiliul Județean. 

Președintele Consiliului Județean Argeș și-a propus ca în toate comunele din județul Argeș școlile să aibă toaletele în interior, cu toate utilitățile necesare. 

Totodată, Dan Manu a făcut o vizită neanunțată și la Unitatea de Asistență Medico-Socială din Dedulești. Și aici, bătrânii sunt cazați în condiții civilizate, în camere curate cu toalete proprii. Pentru că există un număr foarte mare de cereri venite din partea persoanelor în vârstă care doresc să se interneze aici, la UAMS Dedulești, Consiliul Județean Argeș are în vederea construirea unei noi aripi în cadrul acestui azil pentru a asigura minimum 25 de paturi.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro