b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_04_vremea.jpg

Duminică, meteorologii anunţă că vremea va fi frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă. Mercurul din termometre va creşte până la 27 de grade. De miercuri, vremea va fi în general instabilă și se va răci. În Bucureşti, cerul va prezenta înnorări și mai ales după-amiaza și noaptea vor fi averse.

Luni, vremea va fi caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade.

Marți, vremea va fi caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade.

De miercuri, vremea va fi în general instabilă și se va răci. În Bucureşti, cerul va prezenta înnorări și mai ales după-amiaza și noaptea vor fi averse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 14 și 20 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade. În zonele joase, izolat vor mai fi condiții de ceață.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro