b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_03_Spatii_Mioveni1.jpgImediat ce vremea s-a încălzit, S.Ed.C. Mioveni, operatorul serviciului de administrare a spațiilor verzi din orașul Mioveni a demarat lucrările specifice primăverii – strângerea deşeurilor rămase după topirea zăpezii, curăţarea spaţiilor verzi, a parcurilor şi toaletarea copacilor de pe artera principală și din celelalte zone verzi din oraș.

,,În atenția noastră se află și trandafirii plantați în spațiile verzi din oraș, care trebuie îngrijiți corespunzător în această perioadă. Tăierea de primăvară este activitatea de bază pentru îngrijirea corespunzătoare a trandafirilor și probabil cea mai importantă dintre ele. O execuție corectă a tăierii trandafirilor primăvara va face ca floarea să arate bine de-a lungul întregului an și totodată să prindă forma dorită în anii următori.

Deși nu este o operațiune complicată, trebuie ținut cont de câțiva pași atunci când se execută tăierile de primăvară. Foarte mulți locuitori aleg să își îngrijească singuri spațiile verzi din jurul blocului, însă pentru evitarea unor tăieri necorespunzătoare, care ar putea afecta planta, vă rugăm să ne contactați în vederea executării acestei lucrări. Lucrarea se va executa, fără niciun cost, de către personalul specializat.

Totodată, pentru buna desfășurare a operațiunii de toaletare a arborilor, vă rugăm să nu ignorați anunțurile cu privire la eliberarea parcărilor, pe care angajații noștri le lipesc în zonele unde urmează a fi efectuate lucrări de acest gen. În cazul în care parcarea nu este eliberată, angajații noștri nu pot interveni în condiții de siguranță.

Persoană de contact: Ionescu George, Șef Atelier Spații Verzi, tel: 0725.104.931”, transmit reprezentanții S.Ed.C Mioveni.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro