Iluminat_Mioveni1.jpgIluminat_Mioveni2.jpgIluminat_Mioveni3.jpgIluminat_Mioveni4.jpgIeri seară au fost făcute probe la instalațiile de iluminat festiv pregătite de Consiliul Local Mioveni prin Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Montarea instalațiilor a început la începutul lunii octombrie, fiind vizate zona centrală a orașului precum și arterele principale și parcurile. 

Lucrările au fost realizate de către angajații Serviciului de Iluminat Public din subordinea S.Ed.C. Mioveni, cei care în fiecare an au grijă ca Mioveniul să arate ca un oraș de poveste.

Aranjamentul din acest an este unul special, cu elemente noi ce vor împânzi întregul oraș. Au fost montate diferite forme și modele de candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub formă de fulgi de nea și figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă, toate menite să ne introducă în atmosfera specifică, de sărbătoare.

Bradul de Crăciun, care va împodobi platoul din centrul civic, sosește miercuri, 29 noiembrie, urmând să fie și el pregătit pentru evenimentul de aprindere a iluminatului festiv ce dă startul sărbătorilor de iarnă, dar și pentru cea de-a II-a ediție a Târgului de Crăciun care se va desfășura în centrul orașului în perioada 15 – 25 decembrie.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.