muncitori.jpgAngajatorii din Spațiul Economic European pun la dispoziție, prin intermediul rețelei Eures România, un număr de 1.883 locuri de muncă, conform ANOFM. Cele mai multe sunt în Spania, Portugalia și Marea Britanie. Astfel, în Spania sunt disponibile 814 locuri de muncă pentru muncitor necalificat — cules căpșuni, 10 pentru sudor, 3 tehnician, 1 inginer automatizări, iar în Portugalia 300 de locuri de muncă, toate pentru culegător de zmeură. În Marea Britanie sunt disponibile 175 de locuri de muncă pentru operator procesare carne, măcelar/ tranșator/ fasonator/ împachetator carne, muncitor în fabrică, îngrijitor persoane la domiciliu, asistent medical. Totodată, în Malta sunt 159 de posturi vacante, dintre care 150 șofer autobuz, 3 inginer de sistem software, 3 instalator lifturi, 3 tehnician lifturi.

De asemenea, în Germania sunt disponibile 129 de locuri de muncă. Se caută programator PLC, șofer de camion pe distanțe scurte/ lungi, ospătar, bucătar, maistru șantier construcții, inginer mecatronică auto, consultant dezvoltator software Java/ Java EE, dezvoltator software Front — End sisteme integrate, inginer testare automată echipamente, informatician, dezvoltator software Java, manager adjunct restaurant, chef de rang, chef de partie, sous chef, chef de cuisine, recepționer, specialist restaurant, consultant vânzări, manager vânzări, programator jocuri, coafor, manager n construcții, maistru construcții civile, maistru construcții rețele de cabluri, maistru construcții de drumuri, maistru hidroizolații clădiri, operator excavator, zidar, instalator/ montator țevi, electrician construcții cabluri, electrician n construcții, sudor — mediu de gaz protector, operator pompe de beton, betonist, montator izolații clădiri, montator acoperișuri, operator mașini, mecanic instalații sanitare, termice/ de climatizare, operator utilaje pentru construcții, lucrător în construcții, muncitor n construcții din beton armat, specialist sisteme de canalizare.

 

În Cehia sunt oferite 98 de locuri, în Italia — 40, Danemarca — 30, Irlanda — 30, Finlanda—28, Belgia — 15, Ungaria — 10, Norvegia — 2 și Slovenia — 1.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.