Primarita-Ioana-Jenica-Dumitru-alaturi-de-viceprimarul-Ion-Mihalcea.jpgFostul viceprimar al orașului Ștefănești, Ion Mihalcea, a venit cu o soluție radicală pentru scandalul continuu din Consiliul Local. Chiar dacă la ședința de miercuri bugetul orașului a fost aprobat, s-au aruncat acuzații reciproce între primarul Jenica Dumitru și aleșii locali.

"Singura soluție este, așa cum eu mi-am depus demisia, să și-o depună și doamna primar! Pentru 100 de metri de asfalt, la stadion, sunt prevăzuți 6 miliarde, faceți cumva subteran? Mă puneți să votez prostii", a spus Mihalcea, acum simplu consilier local, în plenul ședinței. 

După discursul fostului viceprimar, un cetățean, prezent la ședință, a venit cam cu aceeași idee. Acesta a propus să se înceapă procedura de suspendare a primarului din funcție, adresându-se în acest sens consilierului local Marian Gubavu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.