orban_miutescu.JPGPreședintele PNL, Ludovic Orban, a venit la deschiderea Simfoniei Lalelelor împreună cu mai mulți candidați ai partidului la europarlamentare. Orban a avut alături un veritabil "desant" liberal, care, împreună cu președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a luat cu asalt centrul Piteștiului. Orban este încrezător că la europarlamentare PNL Argeș va obține un rezultat nesperat.

"Sunt extrem de mulțumit de activitatea desfășurată de conducerea PNL Argeș, aleasă după 2016. Am convingerea că partidul va avea un scor foarte bun în județ. Rezultatul în Argeș va fi neașteptat de mare", a spus Orban, acesta refuzând să însă să dea un procent.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.