b_750_350_16777215_00_images_poze_2019_03_mosteanu_usr.jpgDeși a fost întoarsă în Parlament de către președintele Iohannis, după o contestație respinsă de CCR, Legea bugetului de stat pe 2019 a fost din nou aprobată azi de parlamentari, la foc automat, în doar două ore. Întârzierea aprobării bugetului este de-a dreptul dezastruoasă pentru Primării, unele rămânând și fără bani pentru salarii, ca să nu mai vorbim de investiții. Cu 245 de voturi "pentru" și 115 "împotrivă", cererea de reexaminare a legii a fost respinsă, președintele trebuind acum să promulge bugetul.

Totuși, chiar în situația în care bugetul a întârziat nepermis de mult, sunt unii parlamentari, ba chiar din Argeș, care și-ar fi dorit alte dezbateri, care să îl întârzie și mai mult! Unul dintre aceștia este deputatul USR, Ionuț Moșteanu, care a declarat la un post național de televiziune că și-ar fi dorit dezbateri îndelungate.

"A fost o bătaie de joc. A fost un simulacru de dezbatere, în plen și în comisia de buget-finanțe", a spus supărat Moșteanu. În ritmul dorit de parlamentarul argeșean, bugetul ar fi fost aprobat, probabil, de Paște!

     

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro