sofianu.jpgConsilierul local Narcis Sofianu și-a anunțat intenția de a candida pentru Primăria Pitești, urmând să fie inclus în sondajul PNL pentru desemnarea candidatului. În prezent, doar liberalii Alexandru Tudan și Marius Postelnicescu mai sunt în această competiție internă, deși inițial își anunțaseră participarea în jur de șase doritori. Tot din partea PNL ar vrea să candideze și consilierul local independent Dănuț Dinu.

"Inițial, nu am vrut să particip. Au fost mai mulți colegi care s-au înscris, dar majoritatea nu și-au luat în serios rolul de potențial candidat. Trebuie să ieșim cu cel mai bun candidat. Cred că și domnul Bica, singurul nostru parlamentar, ar trebui să intre în sondaj", a declarat Sofianu. Acesta spune că nu îi este teamă de Dănuț Dinu, iar despre posibila înscriere a lui Tudor Pendiuc în această cursă internă, Sofianu consideră că este imposibilă, fostul primar neîncadrându-se în criteriile de integritate impuse de PNL.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.