postelnicescu_sofianu.JPGLiderul grupului liberal din Consiliul Local Pitești, Narcis Sofianu, spune că modificarea regulamentului privind parcările de reședință nu va rezolva problema cea mai arzătoare a orașului. Introducerea unui interval orar în care oricine va putea parca pe locurile închiriate "va amplifica mahalageala", susține Sofianu.

"Se va amplifica mahalageala, pentru că vor fi oameni veniți în vizită care poate vor uita să elibereze locul la ora 17, de exemplu. Va fi un haos total. Marea majoritate a cetățenilor au probleme seara, când nu găsesc loc de parcare. grupul PNL din CL Pitești a propus de ani de zile o strategie pe 10 ani pentru realizarea de locuri de parcare. Din păcate, s-a materializat doar parcarea din Nord, de la Agip. Problemele nu se rezolvă prefăcându-te că nu există", a declarat Sofianu.

Președintele interimar al PNL Pitești, Marius Postelnicescu, susține că cea mai amre problemă a orașului a ajuns să fie aglomerația din trafic și lipsa locurilor de parcare. "Cea mai mare problemă a Piteștiului în 2004-2006 era Termoficarea. Acum a ajuns să fie traficul, aglomerarea. Cu peticeli nu ajungem nicăieri. Orașul se va bloca în 2-3 ani", a spune Postelnicescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.