b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_12_Miutescu.jpgPreședintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, își serbează azi ziua de naștere. Acum consilier județean, Miuțescu este fost deputat și membru al PNL încă din 1990. Adrian Miuțescu a lucrat ca inginer la IPEE Curtea de Argeș, societate pe care a și ajuns să o conducă, din funcția de director general, în perioada 1996-2002. O personalitate politică foarte cunoscută în județ, Miuțescu a fost felicitat de către colegii din PNL Argeș.

“Echipa PNL Argeş îi urează "La mulţi ani!" preşedintelui filialei, Adrian Miuţescu, cu ocazia zilei de naştere! Îi dorim putere de muncă şi succes în îndeplinirea obiectivelor politice! Un gând bun!”, i-au transmis colegii.

b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_12_miutescu_nicolae.jpgAdrian Miuțescu a participat azi la parastasul de un an de la decesul Regelui Mihai, care a avut loc la Curtea de Argeș, în prezența Majestății Sale Margareta-Custodele Coroanei, Principele Radu Duda și ASR Principele Nicolae. Miuțescu se întâlnește a doua oară în mai puțin de o săptămână cu ASR Principele Nicolae, sâmbătă cei doi fiind surprinși împreună la Alba Iulia, la ceremoniile dedicate Zilei Naționale. Să fie un semn că ASR Principele Nicolae ar putea fi un viitor candidat al PNL?  

Și noi, echipa Finaciarpress.ro, îi transmitem gândurile noastre de bine și îi dorim liderului PNL Argeș multă sănătate și putere de muncă. La mulți ani!

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro