zoana_dancila.jpgEuroparlamentarul argeșean Gabriela Zoană a lăudat săptămâna aceasta prezența premierului Viorica Dăncilă în Parlamentul European, deși nu era deloc cazul. Gafele premierului au făcut  înconjurul Europei! De altfel, Zoană a fost cam singura din Argeș care a făcut un astfel de gest, mai ales că Viorica Vasilica a gafat pe bandă rulantă. În primul rând, povestind Socialiștilor și Democraților din PE ce s-a întâmplat la mitingul din 10 august, a spus că jandarmerița a fost bătută de protestanți”, confundând cu lejeritatea caracteristică ignorantului membrii unui cult religios cu cei care au participat la protest. În plus, Dăncilă n-a fost convingătoare nici pe tema referendumului pentru familia tradițională, refuzând să dea declarații presei străine și declarând în PE că Guvernul și PSD nu se implică pentru mobilizarea oamenilor, lucru complet fals. De altfel, cei din grupul S&D au criticat-o pentru acest referendum, unul dintre europarlamentari comparând chiar România cu Ungaria sub Viktor Orban.

Cu toate acestea, Gabriela Zoană se pare că nu a văzut și nu a auzit nimic, deși era acolo! Astfel, europarlamentarul argeșean a trimis un comunicat de presă plin de laude la adresa premierului Dăncilă, deși aceasta a ajuns din nou de râsul țării și al Europei.

"Dezbaterea de astăzi din Parlamentul European a demonstrat încă o dată că, atunci când dialoghezi, prezentând argumentele care stau la baza unei decizii, eşti înțeles chiar şi de către cei mai aprigi contestatari. Prezența premierului României în Parlamentul European şi modalitatea în care a prezentat poziția executivului, în mod concret, cu fapte şi argumente, au fost de natură de a lămuri partenerii noştri europeni faptul că guvernul PSD ia decizii justificate, în concordanță cu legislația  internă şi valorile europene", a declarat eurodeputatul Gabriela Zoană după dezbaterile din Parlamentul European. Declarația lui Zoană pare dintr-o lume paralelă, ea nefiind conștientă de penibilul situației în care ne-a pus pe toți Viorica Dăncilă.

“Partidul Social Democrat este cel mai mare partid din Europa din grupul S&D, iar premierul Viorica Dancilă este primul premier care dă dovadă de o asemenea transparență și deschidere către colegii europeni”, a concluzionat Gabriela Zoană, încheindu-și astfel odele la adresa colegei din fruntea Guvernului.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.