b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_06_iani-popa_alde.jpgMare panică s-a așternut ieri peste argeșeni în momentul aflării veștii că senatorul PNL, Iani Popa, a trecut la ALDE. Foarte mulți dintre ei erau pur și simplu uimiți pentru că nu se așteaptau la așa ceva tocmai de la Iani Popa, un liberal desăvârșit, cu coloană vertebrală, așa cum se mai zice pe aici pe la noi. Am putea spune că foarte mulți argeșeni au fost chiar la un pas de a face atac de panică de teamă că proiectele pentru județul Argeș ale lui Iani Popa nu vor mai continua, după ce acesta a decis să schimbe barca politică.

Însă, din fericire, Iani Popa a intervenit la timp, postând pe pagina sa de Facebook un mesaj în care i-a asigurat pe argeșeni că nu va abandona proiectele pentru județ. 

,,Voi activa ca senator al grupului ALDE; îi asigur pe argeșeni că nu voi abandona proiectele pentru județ. Argeșul are nevoie de parlamentari care să se concentreze pe promovarea și dezvoltarea zonei, nu pe preamărirea unor lideri politici falși”, a scris Iani Popa pe pagina sa de Facebook.

Însă, pentru cei care au deschis mai târziu televizorul, suntem nevoiți să facem și câteva clarificări cu privire la proiectele lui Iani Popa pentru Argeș, asta pentru argeșenii care încă nu s-au lămurit.

 Trebuie să recunoaștem că nici noi nu eram la curent cu aceste proiecte mărețe și astfel am început să navigăm pe internet pentru a ne elucida și totodată a lămurii și argeșenii băgați în ceață de mesajul lui Iani Popa. Dar nu am căutat prea mult, pentru că am aflat de la colegii din presă, mai exact de la Universulargeșean.ro, care au dat o informație pe surse cum că ,,Popa şi-a negociat la sânge trecerea în tabăra lui Tăriceanu, cerând să-i fie oferită funcţia de preşedinte al ALDE Argeş, în locul Simonei Brătulescu, şi primul loc pe lista de la Senat la alegerile din 2020”.

Sigur, acum poate vă întrebați ce treabă au toate acestea cu argeșenii, dar gândiți-vă că și el este tot argeșean de-al nostru. Nici el nu poate să mulțumească pe toată lumea. În România zilelor noastre este mare lucru când un politician se vede împlinit, ce să mai vorbim de noi, populimea. Uitați-vă doar la mitingul de sâmbăta trecută, organizat de partidul aflat la guvernare și veți înțelege că în ziua de azi nici guvernanții nu mai sunt mulțumiți de ce se întâmplă în țara noastră. Așa că este mare lucru când vedem un politician împlinit! 

Astfel, încheind cu aceeași notă ironică, considerăm că trebuie felicitat Iani Popa pentru efortul depus în realizarea acelor proiecte pentru Argeș.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro