b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_06_jeni.jpg

Rămasă singura ,,acasă”, Ioana Jenica Dumitru pare ca își face de cap. După ce și-a pus o coronița pe cap, semn ca s-a premiat singură pentru rezultatele din administrație, Jenica a intrat pe Facebook și a început sa-i atace pe PSD-iștii din Stefănești, cei care au mers cu ea de mână în campania electorală de acum 2 ani. Sigur, nici PSD-iștii nu sunt de apărat, mai ales cei din aparatul administrativ al Primăriei, dar când ai mâncat cu ei din același troc și le mai datorezi și funcția de primar, nu prea ai ce să spui despre ei. 

Redăm integral postarea acesteia:

«În această după-amiază  și seară, orașul nostru este mai curat si puteți circula liber.Nu există zone de risc sau infracționalitate!

Din păcate,  doar în seara asta se întâmpla minunea, la noapte se întorc de la București!», a postat aceasta pe pagina sa de Facebook.

Amintim că primărița de la Ștefănești, Jenica Dumitru și Ion Mihalcea, viceprimarul orașului, au rămas fără sprijin politic.  Conducerea PSD Argeș a luat această decizie în urma conflictelor dintre cei doi.

Sursa foto: Facebook

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro