b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_04_Inaugurare_Izvor_Bradu2.jpgMare realizare, mare  s-a înfăptuit în Bradu. Ce drumuri domne’?  Ce rețele de canalizări sau alte investiții de acest gen doriți?  Mai lăsați-ne cu asemenea investiții! Nu vedeți că ai noștri conducători își concentrează toată puterea și priceperea pe altfel de investiții. Acum ce să mai facem dacă atât pot ei să facă, nu să și mintă. 

Așa se face că ieri toată floarea cea vestită a Argeșului, de la președintele CJ Argeș și până la parlamentari de Argeș, ai PSD, desigur, au participat la inaugurarea unui izvor în Bradu, la invitația primarului Dan Stroe. Am putea spune că este o investiție de maxim interes pentru conducătorii județului Argeș, având în vedere prezența numeroasă a acestora la inaugurarea ,,importantului” obictiv, strategic, chiar. Spunem strategic pentru că într-adevăr acest izvor chiar are o importanță deosebită, dar tot pentru politicieni. Atunci când umblă prin comună, în campaniile electorale, se mai spală la gură după ce mănâncă diverse  lucruri. Altfel nu se explică de ce edilii din Bradu și toată florea cea vestită a PSD Argeș i-a acordat atâta atenție unei investiții minimale. Să fie totuși maximum puterilor acestora de au ajuns să se mândrească cu asemenea investiții?  Nici pe timpul lui Ceaușescu nu cred că se organizau astfel de evenimente banale cu atâta fast.

Având în vedere importanța atât de mare acordată de politicienii noștri acestui izvor, trebuie să recunoaștem că ne-a molipsit și pe noi și astfel în perioada următoare îi vom acorda și noi atenția cuvenită, interesându-ne ce firmă a executat lucrarea și cât a costat.

Dar, în tot acest timp, cât mai marii județului participau la inaugurarea obiectivului cu pricina, brădenii își rupeu mașinile pe străzile din comună. Însă pe cine interesează acest amănunt!?

Sursa foto: Facebook

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro