b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_03_simona_tariceanu.JPGCălin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a fost azi alături de colegii din Argeș, care și-au ales conducerea. Simona Brătulescu, vicepreședinte CJ Argeș, a fost reconfirmată în funcția de președinte, până acum conducând organizația din interimat. Deputatul Andrei Gerea, secretarul ALDE, Daniel Chițoiu, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu și alți lideri ALDE din țară au fost alături de colegii din Argeș la conferința teritorială de alegeri. Președintele ALDE s-a arătat mulțumit de rezultatele filialei Argeș, care s-a clasat pe locul 4 în țară la alegeri și i-a îndemnat pe liderii de organizații să comunice mai eficient.

,,Vin cu mare plăcere de fiecare dată la Pitești. Simona și colegii eu au făcut o treabă foarte bună. Fac un apel la conducerea organizațiilor noastre: ieșiți cu mai mult curaj pe partea de comunicare", le-a transmis Tăriceanu sutelor de delegați din județ adunați în Casa de Cultură a Sindicatelor.

"Filiala Argeș este una dintre cele mai bune organizații, printre primele patru din țară la alegeri. O felicit pe Simona Brătulescu și pe cei din biroul permanent interimar pentru activitatea depusă în numele ALDE", a spus Daniel Chițoiu,. secretarul general ALDE. 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro