paula_seling_public.jpgChiar dacă Mioveniul este un oraș industrial, numindu-se și ,,orașul constructorilor de mașini”, iată că oamenii de aici sunt și mari consumatori de cultură. După ce duminică, 03.03.2019, sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia a fost aproape plină la debulul ediției de anul acesta al evenimentului ,,Luna de teatru”, iată că la doar câteva zile, adică pe 06.03.2019 această sală a fost plină din nou, ba mai mult, de două ori în aceeași zi.

Mai exact, miercuri, 6 martie, Paula Seling și Orchestra Simfonică a Filarmonicii " Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea au oferit publicului din Mioveni un recital de excepție, așa cum doar marii artiști ai scenelor internaționale o pot face.

Astfel, sala Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei peste 1000 de spectatori, care au umplut-o de două ori, fapt ce a uimit-o chiar și pe renumita interpretă Paula Seling. 

 

,,Două săli pline, aseară, la cele două spectacole de la Mioveni și un public excepțional! 

Mulțumesc Consiliului Local Mioveni, Primăriei Mioveni, Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Râmnicu Vâlcea, Domnului Director Petruț Constantinescu, Maestrului Daniel Manasi și nu în ultimul rând, lui Alin Călinescu, Director al Centrului Cultural Mioveni, pentru ideea acestor întâmplări frumoase din viețile noastre! Mă simt minunat alături de așa oameni speciali. Mulțumesc tuturor!”, a scris Paula Seling pe pagina sa de Facebook, a doua zi după concertul de la Mioveni. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.