b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_06_Olimpici_premiati.jpgCu ocazia Zilelor orașului Mioveni, Automobile Dacia-Renault a dorit să recompenseze elevii și sportivii de excepție din oraș, pentru seriozitatea și dedicarea lor.

Astfel, în cadrul unui eveniment organizat la Centrul Cultural, au fost premiați 110 elevi  și sportivi cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale.

Tinerii, unul mai frumos ca altul și în mod vizibil emoționați de atenția acordată, au primit, de la directorul Iulian Albu (Groupe Renault), viceprimarul Aurel Costache, secretarul de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale - Nicolae Tudose, managerul Centrului Cultural Mioveni - Alin Călinescu, diplome și cadouri.

„Rezultatele înregistrate de acești elevi demonstrează că față de sistemele educaționale din alte zone, învățământul de la noi din oraș nu cedează la capitolul calitate.

Felicit acești tineri pentru rezultatele obținute care devin cei mai buni ambasadori ai orașului Mioveni ca și Dacia”, a declarat directorul  Iulian Albu.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro