b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_03_Picatura_Magica_Mioveni.jpgÎn săptămâna ce urmează, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni și Primăria orașului Mioveni vor organiza mai multe activități dedicate Zilei Mondiale a Apei.

Astfel, în săptămâna 19 – 23 martie se vor desfășura la școlile din orașul  Mioveni activități educative pentru elevii claselor I – IV. În cadrul campaniei educative, li se vor arăta celor mici de ce este important să protejăm apa și ce trebuie să facem pentru a diminua rispa acestui lichid prețios. Prima întâlnire cu micuții din Mioveni va avea loc la Școala Gimnazială “George Topârceanu”.

O altă activitate prin care se va marca Ziua Apei este concursul de desen și fotografie “Și eu prețuiesc apa. Apa înseamnă viață”, organizat pentru elevii școlilor și liceelor din Mioveni. În data de 19 martie se vor  încheia înscrierile, urmând ca miercuri, 21 martie să fie anunțați  câștigătorii. Premiile vor consta în abonamente la Bazinul de Înot Mioveni.

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, Organizația Națiunilor Unite stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente. Tema anului 2018 este NATURA PENTRU APĂ.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro