b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_03_Nicolae_Barbu.jpgÎn anul Centenarului Marii Uniri, Nicolae Barbu, primarul comunei Valea Iaşului, fost membru al Partidului România Mare, are în vedere întreprinderea mai multor acţiuni dedicate acestui eveniment.

Cea mai importantă acţiune pe care primarul comunei Valea Iaşului vrea să o întreprindă anul acesta este ridicarea în fiecare sat a unui Monument al Eroilor pe care să fie menţionate numele eroilor din satul respectiv. 

"Un lucru foarte important în 2018 este marcarea a 100 de ani de România Mare. Eu nu uit că am activat 13 ani la Partidul România Mare. Am solicitat consilierilor şi am obţinut o hotărâre de Consiliu Local să organizăm o serie de acţiuni cu acest prilej. Printre altele, dorim să ridicăm 7 monumente. Adică, în centrul fiecărui sat ridicăm câte un monument pe care să menţionăm eroii satului respectiv. Vom mai pune pe acele monumente harta comunei şi date despre satul în care sunt amplasate", ne-a declarat primarul comunei Valea Iaşului, Nicolae Barbu. 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro