b_750_350_16777215_00_images_poze_2018_01_Cursuri_limba_rusa_Pitesti.jpgRecent, sunt din ce în ce mai căutate cursurile de limba rusă.

Pe lângă avantajele clasice ale învățării unei limbi străine – o mai bună socializare, dezvoltarea creierului, creșterea atenției, îmbunătățirea limbii native și a capacității de memorare, dar și deschiderea de noi orizonturi, învățarea limbii ruse oferă avantaje suplimentare.

Învățând limba rusă vei dobândi un scris mai frumos ca rezultat al învățării alfabetului chirilic, dar și noi perspective culturale, Rusia având una dintre cele mai valoroase literaturi din lume.

Un real avantaj al cunoașterii acestei limbi este reprezentat de cererea pe piața locurilor de muncă a vorbitorilor de limba rusă extrem de bine remunerați de altfel.

AEDSA Language Services vine în întâmpinarea acestei cereri, organizând cursuri de limba rusă. Întrebați cărei categorii de vârstă sunt potrivite cursurile de limba rusă, profesorii AEDSA au recomandat copiilor începând cu vârsta de 6 ani, dar și adulților.

Noua modă fiind relansată, start înscrierilor și succes în a face față provocării de a învăța limba rusă!

Înscrieri și informații la telefon: 0728.511.844

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro