Dan_Manu.jpgChiar cu o zi înainte de Ziua Copilului, Dan Manu, Președintele Consiliului Județean, a decis să cedeze locul. Pentru că urmează să-i sărbătorim pe cei mici, dar și pentru că programul "Școala altfel" este în plină desfășurare, miercuri, Dan Manu va fi înlocuit de copiii. Între 09:00 și 13:00 vom avea mai mulți președinți ai CJ. Cei mici se vor familiariza astfel cu responsabilitățile pe care le are cel mai mare om din Consiliul Județean. Nici vicepreședinții nu vor fi iertați și își vor pierde funcțiile pentru câteva ore.

Cei care doresc să se înscrie încă mai au timp. Trebuie doar să mergeți la Biroul de Relații cu Publicul al C.J Argeș, până mâine la orele 16:00. De asemenea puteți face înscrierile la tel. 0248/210.056 sau e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., specificând vârsta, persoana însoțitoare și datele de contact.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.